سورتر لیزری کشمش

سورتر کشمش

2

سورتر کشمش انگوری

1

سورتر کشمش تیزآبی

3

سورتر کشمش آفتابی

kashmari

سورتر کشمش کاشمری

دستگاه سورتینگ کشمش که سورتر کشمش نیز نامیده می شود، قادر به جداسازی و دسته بندی انواع ضایعات و ناخالصی در هر نوع کشمش از جمله (انگوری- آفتابی- تیزابی- کاشمری و…) می باشد. نوع جداسازی می تواند براساس اختلاف رنگ (کالر سورتر) و یا اختلاف جنس ( ایکس ری و لیزر) انجام شود.

گرچه دستگاه سورتر کشمش (Color Sorter) شناخته شده ترین و پرطرفدارترین محصول می باشد ولی قطعا نمی توان از نقش دستگاه های دیگری همچون ایکس ری (X-ray) و لیزر کشمش (Laser) با هدف افزایش کیفیت محصول نهایی چشم پوشی کرد.

« خط پیشنهادی برای سورتینگ کشمش »

Image

کالر سورتر کشمش

ضایعات موجود در کشمش شامل کشمش با رنگ متفاوت-فاسد یا آفت زده- چوب- سنگ ریز- دم دار- هسته دار- پوچ یا لهیده و … می باشدکه قطعا تفکیک تمام این موارد با تنها یک دستگاه کالر سورتر کشمش مقدور نخواهد بود و نیاز به استفاده از چند دستگاه در خط می باشد.این دستگاه قادر به جداسازی کشمش های ضایعاتی با اختلاف رنگ می باشد، که تفاوت برندها در همین بخش قابل مشاهده خواهد بود چرا که اغلب دستگاه ها قادر به شناسایی طیف رنگی نزدیک بهم نیستند.

لیزر کشمش

همواره یکی از موضوعات مهم در این صنعت، جداسازی چوب نازک باقیمانده در محصول نهایی و همچنین کشمش دم دار و هسته دار است که گرچه این موارد تا حدی بسته به نوع کشمش (در کشمش تیزابی و آفتابی بدلیل نزدیک شدن رنگ کشمش و چوب به یگدیگر کمتر) می باشد میتواند در دستگاه های کالر سورتر نیز تا حدی جداسازی اتفاق افتد ولی چنانچه هدف, جداسازی با درصد خطای کمتر از 1% باشد استفاده از دستگاه های لیزر را ضروری خواهد کرد. شناسایی ضایعات در این دستگاه با کمک شناسایی جنس بوده و قابلیت جداسازی چوب- دم و هسته دار را امکان پذیر خواهد کرد.

ایکس‌ری (X-Ray)

انتظار برای دریافت محصول با خلوص بالا نیاز به استفاده از دستگاه ایکس ری را بالا برده است لذا با استقبال کارخانه داران مبنی بر استفاده از این دستگاه روبرو هستیم. این دستگاه قابلیت جداسازی سنگ- شیشه و فلز را از ابعاد 1 میلیمتر تا 3 سانتیمتر را داراست. استفاده از روشهای سنتی در خشک کردن کشمش از جمله پهن کردن کشمش بر روی زمین در کشمش های آفتابی امکان نفوذ سنگ ریزه به داخل کشمش را افزایش می دهد. ایکس ری تنها دستگاهی است که قادر به شناسایی و جداسازی این سنگ ریزه ها می باشد.

کالر سورتر

ضایعات موجود در کشمش شامل کشمش با رنگ متفاوت-فاسد یا آفت زده- چوب- سنگ ریز- دم دار- هسته دار- پوچ یا لهیده و … می باشدکه قطعا تفکیک تمام این موارد با تنها یک دستگاه کالر سورتر مقدور نخواهد بود و نیاز به استفاده از چند دستگاه در خط می باشد.این دستگاه قادر به جداسازی کشمش های ضایعاتی با اختلاف رنگ می باشد، که تفاوت برندها در همین بخش قابل مشاهده خواهد بود چرا که اغلب دستگاه ها قادر به شناسایی طیف رنگی نزدیک بهم نیستند.

پرکن

برترین ماشین‌آلات سورتینگ کشمش

مشاوره و ارائه‌ی راه‌حل

از تجربیات کارشناسان ما بهره‌مند شوید.

مشاوره جهت انتخاب تجهیزات مناسب برای راه‌اندازی خطوط

آپدیت و برروزرسانی نرم افزار دستگاه

مشاوره جهت چیدمان و جانمایی دستگاه و تجهیزات جانبی

قراردادهای خدماتی

برای آسودگی خاطر شما در هریک از موارد زیر قرادادی بین شما و ما تنظیم خواهدشد.

عقد قراردادهای بازدید دوره ایی دستگاه و تجهیزات جانبی

عقد قرارداد تمدید گارانتی

عقد قرارداد تمدید خدمات پس از فروش

گارانتی و ضمانت

ضمانت دستگاه‌ها از پیشرفته‌ترین سازندگان جهانی

یک سال گارانتی پس از فروش

شناسنامه و تاییدیه اصالت دستگاه

تعویض قطعات یدکی در صورت ایراد

خدمات آموزشی

بهره‌وری کامل با آشنایی کامل با ماشین‌آلات

آموزش تعمیر و نگهداری دستگاه و تجهیزات جانبی

آموزش نحوه‌ی کار با دستگاه و تجهیزات جانبی

برگزاری دوره‌های آموزشی با ارائه Certificate در پایان دوره

گالری

کارشناسان ما پاسخگوی پرسش‌های شما هستند.

 همین حالا با ما ارتباط برقرار کنید و از جزییات و قیمت دستگاه سورتینگ کشمش باخبر شوید.

سوالات پر تکرار سورتینگ کشمش

  • دستگاه سورتر رنگ کشمش تا چه حدی قادر به شناسایی مواد با رنگ نزدیک بهم می باشد؟

    از آنجا که یکی از مهمترین قطعات موجود در دستگاه های سورتینگ کشمش دوربین آن می باشد لذا قدرت دوربین در تشخیص و شناسایی رنگهای مختلف میتواند بسیار تعیین کننده باشد در این خصوص دستگاه کالر سورتر  کشمش میر (MEYER Color Sorter) با استفاده از لنز 16 میلیون پیکسل کنون قادر به شناسایی طیف وسیعی از رنگهاست که دستگاه را قادر به شناسایی رنگهای بسیار نزدیک بهم می سازد که این امر در تهیه محصول با کیفیت بالا حائز اهمیت می باشد.

  • آیا دستگاه کالر سورترینگ کشمش قادر به جداسازی چوب و دم هست؟

    ازآنجایی که از اسم این دستگاه نیز مشخص است این دستگاه توانایی جداسازی ضایعات بر اساس اختلاف رنگ را داراست لذا چنانچه حتی چوب هم اختلاف رنگ با کشمش داشته باشد مانند چوب در کشمش انگوری, کالر سورترینگ کشمش نیز امکان جداسازی تا حد خوبی را داراست چنانچه کارخانه داری خواهان جداسازی این ضایعات با دقت بالا باشد پیسنهاد ما دستگاه لیزر خواهد بود.

  • آیا خروجی دستگاه کالر کشمش (اکسپت و ریجکت) در هر بخش باید خالص باشد؟

    مکانیزم دستگاه سورتینگ رنگ کشمش دستیابی به خلوص بالا در بخش اکسپت می باشد ولی در بخش ریجکت میزانی ناخالصی وجود دارد به این معنا که همواره در هر دستگاه سورتری مقداری از مواد مرغوب وارد ضایعات می شود گرچه این مقدار زیاد نمی باشد ولی میزان آن بسته به میزان ناخالصی در ماده اولیه و همچنین میزان تفکیک (سوپر- گریدA- گرید B- …) بستگی خواهد داشت لذا هر چه خواهان محصولی یکدست تر و با کیفیت تر داشته باشیم میزان حجم ریجکت بیشتر خواهد شد.

  • گارانتی دستگاه شامل چه مواردی می شود؟

    گارانتی دستگاه به مدت یکسال پس از خرید شامل تمام قطعات به شرط استفاده از دستگاه UPS  می باشد.

  • تفاوت انواع سورتر کشمش چگونه است؟

    • دستگاه کالر سورتر کشمش: این دستگاه عمل جداسازی ضایعات کشمش بر اساس تفکیک رنگ را انجام می­دهد. اگرچه امکان تعیین دیگر پارامترها از قبیل سایز و شکل کشمش نیز توسط این دستگاه صورت می­گیرد. این دستگاه نوعی سورتر لیزری محسوب می­شود.

    عملکرد آن به این شکل است که طبق برنامه­ای که از قبل به دستگاه داده می­شود، دستگاه رنگ مورد نظر را از رنگ­های غیر اصلی جدا می­کند و در نهایت یک محصول یکدست از لحاظ رنگ وجود خواهد داشت. در این دستگاه دو دوربین بسیار قوی در دو طرف هر کانال مستقر شده­اند. هنگام ریزش دانه­ها از دو طرف کانال دوربین­ها کشمش­ها را شناسایی کرده و بعد از تشخیص کشمش­هایی با رنگ غیر اصلی آنها توسط دستگاه اجکتور یا برون بر از دستگاه خارج می­شود.

     

    • دستگاه سورتینگ لیزری (اپتیک) کشمش: همانطور که گفته شد دستگاه کالر سورتر نوعی سورتر لیزری محسوب می­شود. اما عملکرد دستگاه سورتینگ لیزری  کشمش به چه شکل است؟ دستگاه سورتینگ لیزری که با نام دقیق­تر سورتینگ اپتیک و یا دیجیتال سورتینگ نیز شناخته می­شود، یکی از دستگاه­های مورد استفاده برای سورتینگ کشمش و دیگر محصولات خشکبار و میوه است.

    همین­طور که از نام آن پیداست، این دستگاه دارای یک چشم بسیار دقیق به منظور آنالیز سریع کشمش در عرض چند صدم ثانیه می­باشد. در ابتدای کار لازم است تصویری از محصول مورد نظر ما به دستگاه داده شود و سپس دستگاه ضایعات محصول را از محصول اصلی جدا کرده و در محفظه دیگری می­ریزد. بر اساس نوع سنسورهایی که در این دستگاه به کار می­رود و همچنین نرم افزار هوشمند پردازش تصویر تعبیه شده در این دستگاه، قابلیت تشخیص بسیاری از ویژگی­های محصول کشمش مانند رنگ، اندازه، شکل، ویژگی­های ساختاری و ترکیبات شیمیایی را خواهد داشت. در واقع این دستگاه با مقایسه موارد مورد نظر مصرف کننده برای کشمش ، محصول مناسب را از محصولات معیوب، و مواد خارجی (Forigin material-FM) جدا کرده و آنها را از خط تولید جدا می­کند. دستگاه سورتر اپتیک کاربرد گسترده­ای در صنعت مواد غذایی دارد.

    به طور کلی دستگاه اپتیک دارای 4 مولفه اصلی است: سیستم تغذیه کننده، سیستم اپتیکال، نرم افزار پردازش تصویر و سیستم جداسازی. کار سیستم تغذیه کننده پراکنش محصول به صورت یکنواخت است که سیستم اپتیک بتواند آنها را بدون هر گونه تجمع و با سرعت ثابت مشاهده کند. سیستم اپتیک شامل نور و سنسورهایی است که در بالا و یا پایین محلی که جریان عبور محصول وجود دارد، قرار گرفته اند. سیستم پردازش تصویر محصول کشمش مورد نظر مصرف کننده را با محصولی که باید از دستگاه خارج شود، مقایسه می­کند. سیستم جدا کننده برای محصولات کوچکی مانند کشمش معمولا هوای فشرده شده می­باشد.

    در حال حاضر سورترهای دوربین دار و سورترهای لیزری و یا سورترهایی که دوربین و لیزر در یک پلتفرم به صورت ترکیبی وجود دارند، در بازار عرضه می­شوند. لامپ­ها، دوربین­ها ، لیزرها و حسگرهای لیزر می­توانند برای عملکرد در طول موج­های مرئی نور و همچنین طیف های مادون قرمز (IR) و ماوراء بنفش (UV) طراحی شوند. طول موج مطلوب برای هر برنامه ، تضاد بین اشیاء جدا شده را به حداکثر می­رساند. دوربین ها و سنسورهای لیزر می­توانند در وضوح آنچه نشان می­دهند، متفاوت باشند.

    دوربین­هایی با وضوح بالاتر این امکان را برای شناسایی و رفع نقایص کوچکتر فراهم می­کند. سورتینگ می­تواند نقایص مربوط به شکل ظاهری، رنگ و وجود مواد خارجی را شناسایی کند. برخی از سورترها دارای دوربین­های مونوکروم یا تک رنگ بوده که سایه های خاکستری را از رنگ سیاه و سفید تشخیص می­دهند و می­توانند هنگام سورتینگ محصولات نقایص محصول را با وضوح بالا نشان دهند. در مقابل دوربین­های رنگی پیشرفته با وضوح رنگ بالا قادر به تشخیص میلیون­ها رنگ برای تشخیص بهتر و دقیق­تر نقایص رنگ هستند.

    دوربین­های رنگی تری­کروماتیک (دوربین های سه کاناله نیز نامیده می­شوند) نور را به سه باند تقسیم می­کنند که می­توانند شامل رنگ قرمز ، سبز و / یا آبی در طیف مرئی و همچنین IR و UV باشند. دستگاه­های سورتر مجهز به دوربین و لیزر در یک پلتفرم معمولاً قادر به شناسایی ویژگی­های گسترده­ای هستند.

    دوربین­ها معمولاً در تشخیص رنگ ، اندازه  و شکل بهتر عمل می کنند. در حالی که سنسورهای لیزر اختلافات در خصوصیات ساختاری را برای به حداکثر رساندن تشخیص و حذف مواد خارجی تشخیص می دهند.